Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Baconbe göngyölt harcsafalatkák recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 nagy harcsafilé
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál napraforgó olaj
  • 3 szelet bacon
  • kakukkfű
  • 1-2 szelet aszalt paradicsom
  • 2-3 szelet paprika
  • fél citrom
  • só, bors


Elkészítése:

A filét megmossuk, meglocsoljuk frissen facsart citromlével, majd vékonyabb csíkokra vágjuk, lecsepegtetjük és befűszerezzük sóval és borssal.

Sütés előtt a szalonna csíkokkal körbetekerjük és minden szeletbe teszünk aszalt paradicsomot.

Kevés zsiradékon teflon serpenyőben körbesütjük. Én az olívaolajba tettem kakukkfüvet, 2 szelet paprikát, citromkarikát.

Melegen, de hidegen egy salátával is finom.

https://receptneked.wps.hu/gyors/baconbe-gongyolt-harcsafalatkak/