Elkészítése
A leveles tésztát kinyújtjuk, ha nem előre nyújtottat használunk. Ha előre nyújtott, akkor kihajtogatjuk és egy piteformába fektetjük. Belesimítjuk a forma oldalába is, majd a felesleges (túllógó) részeket levágjuk és villával megszurkáljuk az alját.
A vajat egy edényben felforrósítjuk, rászórjuk a lisztet és 1-2 percig kevergetjük. Közben sózzuk, borsozzuk, majd folyamatos kevergetés mellett ráöntjük a tejszínt és a tejet, majd friss kakukkfűvel ízesítjük.
Mikor besűrűsödött, belekeverjük a tojást is. A bacont kockákra vágjuk és egy száraz serpenyőben lepirítjuk.
A besamelt a tésztára kenjük, megszórjuk a bacon felével, ráfektetjük a szeletekre vágott camambert-et és megszórjuk a pirított bacon másik felével, végül pár kakukkfűággal díszítjük.
200 fokos sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük.

