Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Bryndzás-sajtos-virslis melegszendvics recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 250 g bryndza
  • 2 darab bagett
  • 100 g tejszínes, ömlesztett sajt
  • 100 g zöldfűszeres, ömlesztett sajt
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál gulyáskrém
  • 10 dkg sajt kockázva
  • 4 darab sajtos virsli
  • 2 darab lecsópaprika
  • reszelt sajt a tetejére

Elkészítése

A bagetteket hosszában félbevágjuk. Kivájjuk a belsejét, amit felhasználunk a töltelékbe.

A bryndzát elkeverjük a tömlős sajtokkal és a kivájt bagett puha belsejével. Hozzáadjuk a mustárt, gulyáskrémet, a karikázott virslit, a felkockázott sajtot és a kis kockákra aprított paprikákat. Az egészet jól elkeverjük.

Beletöltjük a bagettek belsejébe, megszórjuk bőségesen reszelt sajttal.

200 fokon szép pirosra sütjük kb 10-15 perc alatt.

https://receptneked.wps.hu/gyors/bryndzas-sajtos-virslis-melegszendvics/