Elkészítése
A kalácsszeletek mindkét oldalát a vaníliás cukorral ízesített tejbe mártjuk pár pillanatra, majd a felvert tojásba, és olajban megsütjük. Porcukorral megszórva, esetleg baracklekvárral tálaljuk.[ad#Google Adsense Cikk]
A kalácsszeletek mindkét oldalát a vaníliás cukorral ízesített tejbe mártjuk pár pillanatra, majd a felvert tojásba, és olajban megsütjük. Porcukorral megszórva, esetleg baracklekvárral tálaljuk.[ad#Google Adsense Cikk]
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kalácsszeletek mindkét oldalát a vaníliás cukorral ízesített tejbe mártjuk pár pillanatra, majd a felvert tojásba, és olajban megsütjük. Porcukorral megszórva, esetleg baracklekvárral tálaljuk.[ad#Google Adsense Cikk]
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.