Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk, majd sós vízben puhára főzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, hozzáadjuk a tejet, a vajat, egy csipet borsot, majd krumplinyomóval pépesítjük. Az apróra vágott újhagymát és a kockára vágott sonkát hozzákeverjük, majd beleütjük a tojást, és fokozatosan adagolva annyi lisztet adunk hozzá, hogy formázható állagú tésztát kapjunk. A masszából kis gombócokat készítünk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
dorkubebi
Beküldte: 2013.01.16.

Hozzávalók

A sütéshez

Elkészítése

A krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk, majd sós vízben puhára főzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, hozzáadjuk a tejet, a vajat, egy csipet borsot, majd krumplinyomóval pépesítjük.

Az apróra vágott újhagymát és a kockára vágott sonkát hozzákeverjük, majd beleütjük a tojást, és fokozatosan adagolva annyi lisztet adunk hozzá, hogy formázható állagú tésztát kapjunk.

A masszából kis gombócokat készítünk, majd enyhén lelapítjuk őket. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalukat.

Zöldséges rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
dorkubebi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is