Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 konzerv füstölt sprotni 1 konzerv más olajos hal (esetemben hering) fél citrom leve 2 ek magozott olajbogyó (kb 10 szem) 15-20 szem kapribogyó 5 dkg vaj 2 kk mustár 2 ek majonéz esetleg só, őrölt bors, én nem tettem, enélkül is remek volt Elkészítése: A halakról leöntjük az olajat és egy magasabb falú […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Emese92
Beküldte: 2014.04.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 konzerv füstölt sprotni
  • 1 konzerv más olajos hal (esetemben hering)
  • fél citrom leve
  • 2 ek magozott olajbogyó (kb 10 szem)
  • 15-20 szem kapribogyó
  • 5 dkg vaj
  • 2 kk mustár
  • 2 ek majonéz
  • esetleg só, őrölt bors, én nem tettem, enélkül is remek volt


Elkészítése:

A halakról leöntjük az olajat és egy magasabb falú edénybe tesszük. Hozzáadjuk az olajbogyót és a kapribogyót, vajat, mustárt, majonézt, megöntözzük a citromlével.

Botmixerrel krémesre turmixoljuk. Tányérba vagy tálkába szedjük, citromkarikával, petrezselyemmel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Emese92
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is