Elkészítése
A megtisztított spárgát sós, enyhén cukros vízben megfőzzük, leszűrjük, forró tálra tesszük, és a megforrósított vajjal, amelybe citromlevet meg egy csipet sót rakunk, leöntjük.
A megtisztított spárgát sós, enyhén cukros vízben megfőzzük, leszűrjük, forró tálra tesszük, és a megforrósított vajjal, amelybe citromlevet meg egy csipet sót rakunk, leöntjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A megtisztított spárgát sós, enyhén cukros vízben megfőzzük, leszűrjük, forró tálra tesszük, és a megforrósított vajjal, amelybe citromlevet meg egy csipet sót rakunk, leöntjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.