Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkemell lapcsánkával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Lapcsánka

  • 5 db burgonya
  • 2 tojás
  • 4 evőkanál finomliszt
  • kevés olaj
  • só
  • bors

Csirkemell

  • 1 egész csirkemell
  • 2 gerezd fokhagyma
  • petrezselyemzöld
  • olaj
  • bors
  • só

Mártás

  • 1 db tömlős, füstölt ízű krémsajt
  • 330 g tejföl
  • só
  • 20 dkg sajt

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük, majd a tojásokkal, liszttel elkeverjük, fűszerezzük és kevés olajon palacsintasütőben mindkét oldalát pirosra sütjük.

A csirkemellet felkockázzuk, belereszeljük a fokhagymát, beletesszük a petrezselyemmet és fűszerezzük. Egy serpenyőben egy-két evőkanál olajon megsütjük.

A krémsajtot tejföllel kikeverjük pici sóval ízesítjük. Egy tányérra tesszük a lapcsánkát, ráhalmozzuk a csirkemellet, leöntjük a sajtos öntettel és sajtot reszelünk rá.

Jó étvágyat!

https://receptneked.wps.hu/gyors/csirkemell-lapcsankaval/