Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A cukkinikrém egy friss, könnyen elkészíthető kence, amely tökéletes pirítósra vagy szendvicskrémnek. A cukkini enyhe ízét a fokhagyma, a mustár és a bazsalikom teszi izgalmassá, a majonéz pedig krémessé varázsolja.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2013.09.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát felkockázzuk, és az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a meghámozott, kockára vágott cukkinit, majd sóval, borssal, zúzott fokhagymával, cukorral, mustárral és az apróra vágott bazsalikommal fűszerezzük. Az egészet fedő alatt puhára pároljuk.

Amikor a zöldségek megpuhultak, a krémet hagyjuk kihűlni. Ezután botmixerrel simára pürésítjük, majd a majonézzel összekeverjük, hogy lágy, kenhető állagot kapjunk.

Tipp

A krém különösen finom friss baguette-re kenve, de mártogatósnak is kínálhatjuk zöldségekkel. Ha pikánsabb ízt szeretnénk, egy kevés csípős mustárral vagy apróra vágott chilivel is feldobhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is