Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egyszerű tepertőkrém gyorsan elkészíthető, ízletes kence, amely kiválóan illik friss kenyérhez vagy pirítóshoz. A mustár enyhén pikáns ízt ad neki, míg a margarin lágyítja az állagát. Hidegtálakhoz vagy reggelire is remek választás.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2013.09.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk a sót, a borsot, a mustárt és a margarint. Az egészet alaposan összekeverjük, amíg krémes állagot nem kapunk.

Friss kenyérre kenve, lila hagymakarikákkal vagy savanyúsággal tálalhatjuk.

Tipp

A krém ízesítését variálhatjuk apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával vagy kevés pirospaprikával is. Ha selymesebb állagot szeretnénk, a margarint vajra cserélhetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is