Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg kis méretű burgonya 5 ek liszt 1 ek pirospaprika só 2 fej fokhagyma (ízlés szerint) 1 csokor petrezselyem olaj Elkészítése: A megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, egy szűrőben leszűrjük és hagyjuk hűlni. A nagyobb darabokat ketté vágjuk. Lisztet összekeverjük pirospaprikával és ebben megforgatjuk a burgonyát. Egy nagyobb serpenyőben kevés olajat forrósítunk, beleszórjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2013.12.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg kis méretű burgonya
  • 5 ek liszt
  • 1 ek pirospaprika
  • 2 fej fokhagyma (ízlés szerint)
  • 1 csokor petrezselyem
  • olaj


Elkészítése:

A megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, egy szűrőben leszűrjük és hagyjuk hűlni. A nagyobb darabokat ketté vágjuk.

Lisztet összekeverjük pirospaprikával és ebben megforgatjuk a burgonyát.

Egy nagyobb serpenyőben kevés olajat forrósítunk, beleszórjuk a lisztes burgonyát, amit rázogatva megpirítunk. Az utolsó 2 percben reszelt fokhagymát és apróra vágott petrezselymet szórunk rá. Alaposan átforgatjuk és szükség esetén még sózzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is