Hozzávalók:
- 4 szelet toast kenyér
- 2 tojás
- 1,5 dl tej
- 2 evőkanál porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 késhegynyi őrölt fahéj
- juharszirup a tetejére
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A két tojást verjük fel, majd keverjük hozzá a tejet. Szórjuk bele a vaníliás cukrot a porcukrot, és a késhegynyi őrölt fahéjat,majd alaposan keverjük össze.
A kenyérszeleteket mártogassuk bele az édes tojásos masszába, és felhevített olajban süsd ki őket.Juharsziruppal meglocsolva tálaljuk!
[box style=”info”]Én málnát ,epret és szedret szoktam még pluszban rátenni,így még finomabb!!!!! Ha nincs otthon friss gyümölcs akkor esetleg fagyasztott gyümölcsöt is lehet rárakni kiolvasztás után!!![/box]