Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gomba görögösen recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg gomba
  • 5 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 1 db citrom leve
  • 7 evőkanál fehérbor
  • só
  • bors
  • 1 ág rozmaring
  • csipet kakukkfű

Elkészítése

Az olajban, fedő alatt, üvegesre pároljuk a karikákra vágott hagymát, a paradicsompürét, a citromlevet, a bort és a fűszereket beletesszük. Lefedve, lassú tűzön, öt percig főzzük, majd a megtisztított, négyrét vágott gombát belerakjuk. Az egészet puhára pároljuk, majd nagy lángon rövid lére sűrítjük. Rizzsel körítve kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/gyors/gomba-gorogosen/