Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Gombafejek baconnal és fetával töltve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 db nagyobb csiperkegomba feje 15 dkg kockázott bacon 10 dkg fetasajt Elkészítése: A gombákat megtisztítjuk, majd kiszedjük a törzsüket. A feta sajtot felkockázzuk kb 1 cm-es kockákra. A gombafejekbe annyi bacont töltünk, amennyi belefér, majd a tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk. A gombákat egy hőálló tálba tesszük, lefedjük,  majd 180 fokon, előmelegített sütőben […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kovacsnekrisztinacsutoras
Beküldte: 2014.05.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 db nagyobb csiperkegomba feje
  • 15 dkg kockázott bacon
  • 10 dkg fetasajt


Elkészítése:

A gombákat megtisztítjuk, majd kiszedjük a törzsüket. A feta sajtot felkockázzuk kb 1 cm-es kockákra.

A gombafejekbe annyi bacont töltünk, amennyi belefér, majd a tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk.

A gombákat egy hőálló tálba tesszük, lefedjük,  majd 180 fokon, előmelegített sütőben negyed órán át sütjük. Ezután levesszük a fedőt és 10 percig pirítjuk a tetejét.

[box style=”info”]Amíg a gomba elkészül, a rizs is megfő. Gyors, finom, nem nehéz vacsora.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
kovacsnekrisztinacsutoras
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is