Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombafejek baconnal és fetával töltve recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 db nagyobb csiperkegomba feje
  • 15 dkg kockázott bacon
  • 10 dkg fetasajt


Elkészítése:

A gombákat megtisztítjuk, majd kiszedjük a törzsüket. A feta sajtot felkockázzuk kb 1 cm-es kockákra.

A gombafejekbe annyi bacont töltünk, amennyi belefér, majd a tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk.

A gombákat egy hőálló tálba tesszük, lefedjük,  majd 180 fokon, előmelegített sütőben negyed órán át sütjük. Ezután levesszük a fedőt és 10 percig pirítjuk a tetejét.

[box style=”info”]Amíg a gomba elkészül, a rizs is megfő. Gyors, finom, nem nehéz vacsora.[/box]

https://receptneked.wps.hu/gyors/gombafejek-baconnal-es-fetaval-toltve/