Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombás tészta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 doboz gombakonzerv
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kávéskanál fűszerpaprika
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 szál sárgarépa
  • bors
  • só
  • gulyáskrém
  • tárkony
  • bazsalikom
  • 20 dkg száraz tészta

Elkészítése

A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd rátesszük a fűszerpaprikát, hozzáadjuk a borsót és a karikára vágott répát.

Ízesítjük sóval, borssal, gulyáskrémmel, tárkonnyal, bazsalikommal ízlés szerint. Felöntjük kb 5 dl vízzel és 20 percig főzzük. Ekkor a konzerv gombát is hozzáadjuk a levével együtt és még főzzük 10 percig.

A tésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd a gombához keverjük.

https://receptneked.wps.hu/gyors/gombas-teszta-2/