Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombával töltött gomba recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • fél kg csiperke gomba
  • rizsliszt
  • tojás
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • só
  • bors
  • kókuszzsír
  • szezámmagliszt, vagy GM zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • pálmaolaj


Elkészítése:

A gombát alaposan megmossuk, ha szükséges megtisztítjuk, a tönkjét óvatosan kitörjük, és felkarikázzuk.

Kókuszsíron a hagymát megdinszteljük, rádobjuk, a gomba szár karikákat és fedő alatt puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.

Langyosra hűtjük, majd a gomba fejekbe töltjük, és rizslisztbe, felvert tojásba, és szezámmaglisztbe, vagy zsemlemorzsába forgatjuk.

Végül forró pálmaolajban megsütjük.

https://receptneked.wps.hu/gyors/gombaval-toltott-gomba-2/