Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Göngyölt felsál recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 szép szelet marhafelsál
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • tejföl
  • só
  • mustár

Elkészítése

A húst kiverjük, mustárral megkenjük, és mindegyikre egy ceruzavastagságú szalonnadarabkát fektetünk. Összegöngyöljük, és a tekercseket megtűzzük.

A húst finomra vágott, olajban megpirított hagymán megforgatjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Csak akkor sózzuk meg, ha a szalonna nem túl sós. Tálalás előtt megtejfölözzük, és kifőtt burgonyával kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/gyors/gongyolt-felsal/