Elkészítése
Hozzávalók:
- 20 dkg gépsonka
- 20 dkg (trappista) sajt
- 1 fej lilahagyma
- 1 db tv paprika (pirps színű)
- 6 szelet kenyér
- só és bors
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra és a sütő rácsát a legfelső tartóra tesszük.
A vékonyra szeleteltetett gépsonkát, a lilahagymát és a tv paprikát apróra vágjuk és egy keverőtálba téve hozzáadjuk a durvára reszelt sajtot.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.
A kenyér szeletekre halmozunk a feltétből és elosztjuk rajta.
Sütőlemezre tesszük és 6-8 perc alatt megsütjük.
Még forrón kechuppal, mustárral, illetve majonézzel kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok!
[box style=”info”]Ha nem sózzuk meg, akkor az előre elkészített feltét hűtőszekrénybe téve, lezárt dobozban 1-2 napig tárolható![/box]

