Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Gyümölcskocsonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Zöld réteghez: 1 kiwi 1 szőlő 125 ml víz 10 g étkezési keményítő 30 g édesítőszer zöld ételfesték Fehér réteghez: 1 alma 1 banán 250 ml víz 20 g étkezési keményítő 30 g édesítőszer Piros réteghez: 250 g ribizli 250 ml víz 20 g étkezési keményítő 30 g édesítőszer piros ételfesték Elkészítése: A zöld […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.03.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

Zöld réteghez:

  • 1 kiwi
  • 1 szőlő
  • 125 ml víz
  • 10 g étkezési keményítő
  • 30 g édesítőszer
  • zöld ételfesték

Fehér réteghez:

  • 1 alma
  • 1 banán
  • 250 ml víz
  • 20 g étkezési keményítő
  • 30 g édesítőszer

Piros réteghez:

  • 250 g ribizli
  • 250 ml víz
  • 20 g étkezési keményítő
  • 30 g édesítőszer
  • piros ételfesték


Elkészítése:

A zöld zselé elkészítése:

A vízben elkeverjük az édesítőszert, pár csepp zöld ételfestéket és az étkezési keményítőt, majd sűrű pudingot főzünk.

A fehér zselé készítése:

A vízben elkeverjük az édesítőszert és az étkezési keményítőt, majd sűrű pudingot főzünk.

A piros zselé készítése:

A vízben elkeverjük az édesítőszert, pár csepp piros ételfestéket és az étkezési keményítőt, majd sűrű pudingot főzünk.

Összeállítás:

A tálak aljába rakjuk a megtisztított és feldarabolt kiwit, a leszárazott szőlőszemeket, és ráöntjük a zöld zselét. Rákarikázzuk a banánt és a megtisztított, kisebb kockákra vágott almát, és leöntjük fehér zselével. A ribizlit elosztjuk a tálak tetején és ráöntjük a piros zselét.

Hideg helyen hagyjuk pihenni kb. 2-3 órán át.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is