Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta
Hozzávalók:
- 6 dl tej
- 2,5 dl tejszín
- 70 g étkezési keményítő
- 1 csomag vaníliás cukor
- ízlés szerint cukor
- 2 db tojás
- csipet só
Tetszés szerinti gyümölcs a tetejére én tettem rá:
- sárgabarack
- cseresznye
- málna
Elkészítése:
Pudingot főzünk a hozzávalókból a tejszín kivételével. Langyosra hűtjük. A tejszínhabot felverjük és elkeverjük a pudinggal.
26 cm -es formát folpackkal kibéleltem és tettem az aljára 1 sor tejben áztatott babapiskótát, erre a krém, a babapiskóta és a maradék krém.
Tetejére gyümölcsöt tettem a zselét rákanalaztam. Pár órára hűtőbe tettem.
Jó étvágyat.
[box style=”info”]Nincsen gyümölcstorta formám és ebben a melegben nem akartam piskótát sütni ezért a babapiskótát választottam.[/box]