Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemellet megtisztítjuk, és ha csontos, kifilézzük. Vékony, apró csíkokra vágjuk. Az olajba belekeverjük a húsvarázs fűszert, majd a csirkemellcsíkokat alaposan beleforgatjuk. Letakarjuk, és minimum fél órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. A burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és bő olajban kisütjük. Amikor elkészült, papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla. A zöldségeket […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemellet megtisztítjuk, és ha csontos, kifilézzük. Vékony, apró csíkokra vágjuk. Az olajba belekeverjük a húsvarázs fűszert, majd a csirkemellcsíkokat alaposan beleforgatjuk. Letakarjuk, és minimum fél órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

A burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és bő olajban kisütjük. Amikor elkészült, papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla.

A zöldségeket alaposan megmossuk, majd kockákra vagy csíkokra vágjuk. A fetasajtot szintén felkockázzuk, és a zöldségekhez adjuk. Alaposan összekeverjük, így elkészítjük a salátát.

A natúr joghurtot fokhagymanyomóval áttört fokhagymával ízesítjük, majd jól elkeverjük.

A bepácolt csirkemellet teflon lábasban, kevés olajon kisütjük, amíg meg nem puhul és aranyszínű nem lesz.

Tálalás:

A tányérra először a salátát helyezzük, erre jön a sült burgonya, majd a csirkemell csíkok. A tetejére kanalazzuk a fokhagymás joghurtot.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is