Elkészítése
A csirkemellet megtisztítjuk, és ha csontos, kifilézzük. Vékony, apró csíkokra vágjuk. Az olajba belekeverjük a húsvarázs fűszert, majd a csirkemellcsíkokat alaposan beleforgatjuk. Letakarjuk, és minimum fél órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és bő olajban kisütjük. Amikor elkészült, papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla.
A zöldségeket alaposan megmossuk, majd kockákra vagy csíkokra vágjuk. A fetasajtot szintén felkockázzuk, és a zöldségekhez adjuk. Alaposan összekeverjük, így elkészítjük a salátát.
A natúr joghurtot fokhagymanyomóval áttört fokhagymával ízesítjük, majd jól elkeverjük.
A bepácolt csirkemellet teflon lábasban, kevés olajon kisütjük, amíg meg nem puhul és aranyszínű nem lesz.
Tálalás:
A tányérra először a salátát helyezzük, erre jön a sült burgonya, majd a csirkemell csíkok. A tetejére kanalazzuk a fokhagymás joghurtot.
