Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Házi hamburger

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált hús, hagyma, gomba és fűszerek keveréke szaftos, ízletes húspogácsát ad. Teljes kiőrlésű zsemlében, friss zöldségekkel és salátával tálalva tápláló és finom fogás.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
juhaszviki
Beküldte: 2013.08.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Húsalap elkészítése

A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát és gombát. Belekeverjük a tojást, a mustárt, a ketchupot, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerpaprikával és friss bazsalikommal fűszerezzük. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd formázzuk a húspogácsákat.

Sütés

A pogácsákat kontakt grillen, saját zsírjukban 6–7 perc alatt aranybarnára sütjük. Ha serpenyőben készítjük, kevés kókuszolajat használunk.

Tálalás

A kész húspogácsát teljes kiőrlésű zsemlébe tesszük, sok friss zöldséggel és ízlés szerint svéd gombasalátával kínáljuk.

Tipp

Ha intenzívebb ízt szeretnénk, a húskeverékhez adhatunk egy kevés worcestershire szószt vagy füstölt paprikát is. A zsemléket sütés előtt megpiríthatjuk, így még finomabb lesz a végeredmény. Sajt szelettel, avokádóval vagy jalapeñóval is gazdagíthatjuk a házi hamburgert.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is