Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet egy mély tálba tesszük, és a közepébe egy lyukat formálunk. Ebbe a lyukba tesszük a cukrot, a tojások sárgáját, a sót, az olvasztott vajat, a sütőport, és a tejet. Az egészet simára keverjük, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Ezután a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a tésztához. A híg tésztát merőkanállal adagoljuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet egy mély tálba tesszük, és a közepébe egy lyukat formálunk. Ebbe a lyukba tesszük a cukrot, a tojások sárgáját, a sót, az olvasztott vajat, a sütőport, és a tejet. Az egészet simára keverjük, hogy csomómentes tésztát kapjunk.

Ezután a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a tésztához. A híg tésztát merőkanállal adagoljuk a forró gofrisütőbe, és aranybarnára, pirosra sütjük.

A frissen sült gofrit önmagában is élvezhetjük, de még finomabbá tehetjük tejszínhabbal, különböző öntetekkel vagy lekvárral kínálva.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is