Elkészítése
Kolbász és bagett
A grillkolbászokat előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Kivesszük, megkenjük juharsziruppal, mellé tesszük a bagetteket, majd visszatoljuk a sütőbe további 8 percre, amíg a juharszirup szépen karamellizálódik és a bagettek ropogósra sülnek.
Mustáros hagyma
A hagymát félbevágjuk, vékony szeletekre vágjuk. Az olívaolajon a mustármaggal együtt pároljuk. Hozzáadjuk a dijoni mustárt, barna cukrot és a tárkonyecetet, majd jól elkeverjük, és félretesszük.
Összeállítás
A bagettet hosszában bevágjuk, a kolbászokat félbevágjuk, és a bagettbe tesszük. A tetejére kanalazunk a mustáros hagymából, és azonnal tálaljuk.
Tipp
A juharszirup helyett mézzel is készíthetjük, ha egyszerűbb megoldást keresünk. Kínálhatunk mellé friss coleslaw salátát, ami remekül illik az édeskés-pikáns ízekhez.fa
