Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Juharszirupos hot dog dijoni mustáros hagymával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ez a hot dog különleges változat, ahol a juharszirup édes karamellizált íze találkozik a pikáns dijoni mustáros hagymával. Ideális baráti összejövetelekre vagy egy különlegesebb vacsorára, amikor valami mást szeretnénk az egyszerű hot dog helyett.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.09.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Kolbász és bagett

A grillkolbászokat előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Kivesszük, megkenjük juharsziruppal, mellé tesszük a bagetteket, majd visszatoljuk a sütőbe további 8 percre, amíg a juharszirup szépen karamellizálódik és a bagettek ropogósra sülnek.

Mustáros hagyma

A hagymát félbevágjuk, vékony szeletekre vágjuk. Az olívaolajon a mustármaggal együtt pároljuk. Hozzáadjuk a dijoni mustárt, barna cukrot és a tárkonyecetet, majd jól elkeverjük, és félretesszük.

Összeállítás

A bagettet hosszában bevágjuk, a kolbászokat félbevágjuk, és a bagettbe tesszük. A tetejére kanalazunk a mustáros hagymából, és azonnal tálaljuk.

Tipp

A juharszirup helyett mézzel is készíthetjük, ha egyszerűbb megoldást keresünk. Kínálhatunk mellé friss coleslaw salátát, ami remekül illik az édeskés-pikáns ízekhez.fa

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is