Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tonhalat nagyobb darabokra vágjuk. A petrezselymet aprítjuk. A hagymákat és a kapribogyót finomra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Összekeverjük a tonhallal és ízlés szerint még fűszerezzük. Pirítós kenyérre halmozzuk és meglocsoljuk az alábbi öntettel: balzsamecet, cukor, kis olívaolaj, só, bors. A balzsamecet helyett majonézzel is keverhetjük. Én most mindkettőt kipróbáltam és parmezánnal bolondítottam meg.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A tonhalat nagyobb darabokra vágjuk. A petrezselymet aprítjuk.

A hagymákat és a kapribogyót finomra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Összekeverjük a tonhallal és ízlés szerint még fűszerezzük.

Pirítós kenyérre halmozzuk és meglocsoljuk az alábbi öntettel: balzsamecet, cukor, kis olívaolaj, só, bors. A balzsamecet helyett majonézzel is keverhetjük.

Én most mindkettőt kipróbáltam és parmezánnal bolondítottam meg.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is