Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kapribogyós tonhalkrém recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 doboz tonhalkonzerv (darabos)
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál kapribogyó
  • 0,5 fej lilahagyma
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • kevés cukor
  • étolaj

Elkészítése

A tonhalat nagyobb darabokra vágjuk. A petrezselymet aprítjuk.

A hagymákat és a kapribogyót finomra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Összekeverjük a tonhallal és ízlés szerint még fűszerezzük.

Pirítós kenyérre halmozzuk és meglocsoljuk az alábbi öntettel: balzsamecet, cukor, kis olívaolaj, só, bors. A balzsamecet helyett majonézzel is keverhetjük.

Én most mindkettőt kipróbáltam és parmezánnal bolondítottam meg.

https://receptneked.wps.hu/gyors/kapribogyos-tonhalkrem/