Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Karfiolos-lilahagymás fészek recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 3 evőkanál olaj
  • 1 fej lilahagyma
  • 0,5 fej karfiol
  • 2 db csirkecomb
  • 15 dkg sajt
  • só
  • bors
  • fűszerek

Elkészítése

A karfiolt kisebb darabokra szedjük és sós vízben feltesszük főni, de vigyázzunk, ne essen szét. Majd leszűrjük és a hús előkészítése közben hagyjuk lecsepegni. Kevés olajon elősütjük az előzetesen sózott és borsozott húst. A sajtot lereszeljük és a lilahagymát felkarikázzuk.

Hőálló tálba rétegezzük az alapanyagokat. Az én sorrendem: hagyma, hús, hagyma, sajt, karfiol, sajt, de ízlés szerint megbolondíthatjuk az ételt. Hevített olajjal leöntjük és 10-15 perc alatt 200°C-on összesütjük.

Könnyű és nagyon finom étel.

Jó étvágyat!

https://receptneked.wps.hu/gyors/karfiolos-lilahagymas-feszek/