Elkészítése
A nagy, rózsáira szedett karfiolt sós vízben nem túl puhára főzzük, majd alaposan lecsepegtetjük. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban szép pirosra sütjük.
A nagy, rózsáira szedett karfiolt sós vízben nem túl puhára főzzük, majd alaposan lecsepegtetjük. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban szép pirosra sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A nagy, rózsáira szedett karfiolt sós vízben nem túl puhára főzzük, majd alaposan lecsepegtetjük. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban szép pirosra sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.