Elkészítése
A tojásokat keményre főzzük és hűlni hagyjuk. A hagymát és a kolbászt felaprítjuk.
A tojásokat villával áttörjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. A legjobb, ha 1 éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A tojásokat keményre főzzük és hűlni hagyjuk. A hagymát és a kolbászt felaprítjuk. A tojásokat villával áttörjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. A legjobb, ha 1 éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A tojásokat keményre főzzük és hűlni hagyjuk. A hagymát és a kolbászt felaprítjuk. A tojásokat villával áttörjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. A legjobb, ha 1 éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tojásokat keményre főzzük és hűlni hagyjuk. A hagymát és a kolbászt felaprítjuk.
A tojásokat villával áttörjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. A legjobb, ha 1 éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.