Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 15 dkg finomliszt 1 késhegynyi szódabikarbóna 80 ml tej 1 tojás só ízlés szerint fehér bors ízlés szerint 1 kisebb csokor petrezselyemzöld aprítva 1 doboz csemege kukorica (425 ml) a sütéshez 1,5 dl étolaj Elkészítése: A lisztet és a szódabikarbónát összekeverjük. Hozzáadjuk a tojás, a tejet és fűszereket. 15 percet pihentetjük a tésztát és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.05.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 15 dkg finomliszt
  • 1 késhegynyi szódabikarbóna
  • 80 ml tej
  • 1 tojás
  • só ízlés szerint
  • fehér bors ízlés szerint
  • 1 kisebb csokor petrezselyemzöld aprítva
  • 1 doboz csemege kukorica (425 ml)
  • a sütéshez 1,5 dl étolaj


Elkészítése:

A lisztet és a szódabikarbónát összekeverjük. Hozzáadjuk a tojás, a tejet és fűszereket.

15 percet pihentetjük a tésztát és utána hozzákeverjük a levétől lecsepegtetett kukoricát.

Az étolajat a serpenyőben felhevítjük.

Kisebb merőkanállal halmokat teszünk a serpenyőbe. Amint az egyik oldala szépen megpirult, megfordítjuk. Vigyázzunk, mert gyorsan sül!

Tálalhatjuk tejföllel és reszelt sajttal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is