Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Gyors ételek receptjei

Saláta receptek

Lazac és garnélarák salátaágyon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 250 g lazac 2 dl főzőtejszín só, bors 300 g garnélarák (ha lehet ne fagyasztott legyen) 4 ek liszt 2 ek pirospaprika 1 tojás saláta ízlés szerinti öntettel (jégsaláta, paprika, paradicsom, mozzarella, uborka, stb) a sütéshez olaj Elkészítése: A lazacot feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, két oldalát kicsit megpirítjuk és felöntjük a tejszínnel, majd puhára pároljuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2016.04.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 250 g lazac
  • 2 dl főzőtejszín
  • só, bors
  • 300 g garnélarák (ha lehet ne fagyasztott legyen)
  • 4 ek liszt
  • 2 ek pirospaprika
  • 1 tojás
  • saláta ízlés szerinti öntettel (jégsaláta, paprika, paradicsom, mozzarella, uborka, stb)
  • a sütéshez olaj


Elkészítése:

A lazacot feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, két oldalát kicsit megpirítjuk és felöntjük a tejszínnel, majd puhára pároljuk.

A garnélarákokat megpucoljuk paprikás lisztbe beleforgatjuk, majd tojásba mártjuk és újból a lisztbe, majd bő olajban kisütjük.

Amíg készül a rák és a lazac addig elkészítjük a salátánkat. Még melegen tálaljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is