Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Libatepertő krém recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 0,5 kg libatepertő
  • 4 tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt bors
  • 0,5 evőkanál pikáns mustár
  • só

Elkészítése

Főzzük meg a tojásokat keményre, majd hagyjuk kihűlni és távolítsuk el a héjukat.

Közben a libatepertőt vágjuk kisebb darabokra, hogy könnyebben tudjuk majd darálni.

A kisebb darabokra vágott tepertőt, a tojást és hagymát daráljuk le finomra egy húsdaráló vagy késes aprító segítségével. Ízesítsük a masszát sóval, borssal és mustárral.

Tegyük a krémet üvegekbe és tároljuk hűtőben. A krémet 2-3 hétig eltarthatjuk.

Tipp: Ha szeretjük a csípőset, egy kevés chili pehellyel pikánsabbá tehetjük.

https://receptneked.wps.hu/gyors/libateperto-krem/