Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Mexikói kolbászkák

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kolbászok bőrét lehúzzuk (ha nehezen jönne le, előzőleg mártsuk hideg vízbe, majd az egyik oldalukat ollóval vágjuk fel), és a kolbászt az olajban ropogós pirosra sütjük. Az olajból kivesszük, és forró tálra egymás mellé fektetjük. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a paradi­csompürét beletesszük, és kétszer annyi vízzel engedjük fel, majd megfűszerezzük. A mártást néhány […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.20.

Elkészítése

A kolbászok bőrét lehúzzuk (ha nehezen jönne le, előzőleg mártsuk hideg vízbe, majd az egyik oldalukat ollóval vágjuk fel), és a kolbászt az olajban ropogós pirosra sütjük. Az olajból kivesszük, és forró tálra egymás mellé fektetjük. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a paradi­csompürét beletesszük, és kétszer annyi vízzel engedjük fel, majd megfűszerezzük. A mártást néhány percig forraljuk, majd a kolbá­szokra öntjük. Burgonyapürével körítjük. Finom, ha a tálon a tetejét apróra vágott zöldpetrezselyemmel meghintjük

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is