Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mexikói kolbászkák recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

A kolbászok bőrét lehúzzuk (ha nehezen jönne le, előzőleg mártsuk hideg vízbe, majd az egyik oldalukat ollóval vágjuk fel), és a kolbászt az olajban ropogós pirosra sütjük. Az olajból kivesszük, és forró tálra egymás mellé fektetjük. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a paradi­csompürét beletesszük, és kétszer annyi vízzel engedjük fel, majd megfűszerezzük. A mártást néhány percig forraljuk, majd a kolbá­szokra öntjük. Burgonyapürével körítjük. Finom, ha a tálon a tetejét apróra vágott zöldpetrezselyemmel meghintjük

https://receptneked.wps.hu/gyors/mexikoi-kolbaszkak/