Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Olíva bonbon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 150g magozott fekete olívabogyó 150g 90%-os étcsoki 30g tormás krémsajt 50-60 db fogpiszkáló A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat) Elkészítése: A bogyókat megtöltjük a krémsajttal. A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben – egy nagyobb lábasban – megolvasztjuk. A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
molnarbela55
Beküldte: 2016.04.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 150g magozott fekete olívabogyó
  • 150g 90%-os étcsoki
  • 30g tormás krémsajt
  • 50-60 db fogpiszkáló
  • A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)


Elkészítése:

A bogyókat megtöltjük a krémsajttal.

A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben – egy nagyobb lábasban – megolvasztjuk.

A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki.

Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.

Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
molnarbela55
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is