Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Olíva bonbon recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 150g magozott fekete olívabogyó
  • 150g 90%-os étcsoki
  • 30g tormás krémsajt
  • 50-60 db fogpiszkáló
  • A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)


Elkészítése:

A bogyókat megtöltjük a krémsajttal.

A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben – egy nagyobb lábasban – megolvasztjuk.

A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki.

Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.

Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/gyors/oliva-bonbon/