Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hamburger zsemle elkészítése A hamburgerzsemle elkészítéséhez először felfuttatjuk az élesztőt a cukros tejben. Közben a margarint meglangyosítjuk, majd az összes hozzávalót, beleértve a lisztet és a sót, összegyúrjuk egy sima tésztává. A kész tésztából egy hatalmas zsemlét formázunk, majd 25 percig kelesztjük. Miután megkelt, megkenjük a felvert tojással, és 180-200 fokos sütőben szép pirosra […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.27.

A hamburgerzsemléhez

A hamburgerhúshoz

Valamint

Elkészítése

A hamburger zsemle elkészítése

A hamburgerzsemle elkészítéséhez először felfuttatjuk az élesztőt a cukros tejben. Közben a margarint meglangyosítjuk, majd az összes hozzávalót, beleértve a lisztet és a sót, összegyúrjuk egy sima tésztává. A kész tésztából egy hatalmas zsemlét formázunk, majd 25 percig kelesztjük. Miután megkelt, megkenjük a felvert tojással, és 180-200 fokos sütőben szép pirosra sütjük.

A hús elkészítése

A hamburgerhúshoz a darált húst összegyúrjuk az apróra vágott hagymával, fokhagymával, és a többi hozzávalóval. Az ízek összeérése érdekében a masszát 1 órára hűtőbe tesszük pihenni. Ezt követően pogácsákat formázunk a húsból, amelyeket olajban kisütünk.

Összeállítás

A zsemlét félbevágjuk, majd megtöltjük a kész húspogácsával, salátával, sajttal, hagymával, és tetszés szerint más ízesítőkkel, például paradicsommal, uborkával, ketchuppal vagy mustárral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Amerikai
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is