Elkészítése
Hús előkészítése
A csirkemellet széles csíkokra, majd vékony szeletekre vágjuk. A serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a csirkecsíkokat körbepirítjuk rajta.
Szósz és főzés
A húshoz hozzáöntjük a paradicsomszószt és a húslevest. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, illetve bazsalikommal, oregánóval vagy rozmaringgal, ha egyszerű paradicsomszószt használunk. Az egészet összeforraljuk.
Kukorica hozzáadása
A kukoricakonzervet leszűrjük és leöblítjük, majd a paradicsomos csirkéhez adjuk. Néhány percig összefőzzük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás
Párolt rizzsel kínáljuk.
Tipp
A kukorica helyett vagy mellett tehetünk bele piros kaliforniai paprikát vagy cukkinit is. Ha kicsit csípősebbre vágyunk, egy kevés chilipehellyel feldobhatjuk az ételt.
