Elkészítése
A párizsi szelet szélére vékony sajtcsíkot teszünk, feltekerjük, majd cérnával átkötjük őket. A tojást felverjük és megsózzuk. Az átkötött párizsit a lisztbe, majd tojásba mártjuk és forró olajban kisütjük. Krumplipürével tálaljuk.
A párizsi szelet szélére vékony sajtcsíkot teszünk, feltekerjük, majd cérnával átkötjük őket. A tojást felverjük és megsózzuk. Az átkötött párizsit a lisztbe, majd tojásba mártjuk és forró olajban kisütjük. Krumplipürével tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A párizsi szelet szélére vékony sajtcsíkot teszünk, feltekerjük, majd cérnával átkötjük őket. A tojást felverjük és megsózzuk. Az átkötött párizsit a lisztbe, majd tojásba mártjuk és forró olajban kisütjük. Krumplipürével tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.