Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Zöldséges ételek

Parmezános morzsa alatt sült spárga

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: egy nagy csokor spárga 3 szelet száraz ciabatta 8 dkg parmezán só citrombors 3-4 ek olívaolaj 1 citrom leve Elkészítése: A kenyérnek vágjuk le a héját, és aprítógépben aprítsuk morzsás állagúra. Keverjük hozzá a reszelt parmezánt, és 1 kk sót. A spárgát mossuk meg, vágjuk le a fás részeket, és tegyük egy sütőtálba, facsarjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.08.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • egy nagy csokor spárga
  • 3 szelet száraz ciabatta
  • 8 dkg parmezán
  • citrombors
  • 3-4 ek olívaolaj
  • 1 citrom leve


Elkészítése:

A kenyérnek vágjuk le a héját, és aprítógépben aprítsuk morzsás állagúra. Keverjük hozzá a reszelt parmezánt, és 1 kk sót.

A spárgát mossuk meg, vágjuk le a fás részeket, és tegyük egy sütőtálba, facsarjuk rá a citrom levét, sózzuk, borsozzuk.

Halmozzuk rá a morzsás keveréket, és locsoljuk meg az egészet olívaolajjal.

Előmelegített, 200 °C-os sütőben süssük kb 25 percig.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is