Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Petrezselymes tócsni recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 5 darab burgonya
  • 1 tojás
  • petrezselyemzöld (ízlés szerint)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • finomliszt
  • só
  • bors

Elkészítése

A nyers burgonyát nagylyukú reszelőn lereszeljük és hagyjuk állni 5 percig.

Amíg a burgonya levet enged, addig a hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.

A burgonyát a levétől kinyomkodjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a felaprított petrezselyemzöldet, a tojást, a sót, a borsot, végül a lisztet, de csak annyit, hogy éppen összeálljon a massza.

Forró olajban kisütjük.

https://receptneked.wps.hu/gyors/petrezselymes-tocsni-2/