Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Pirított máj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A forró olajban, fedő alatt megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, a kis darabokra vágott májat beledobjuk, és erős lángon, megborsozva, legalább öt percig pirítjuk. Ezután paprikával meghintjük, a paradicsompürét beletesszük, egyszer felforraljuk, és tálaljuk. Csak az asztalon sózzuk meg, különben a máj kemény, rágós lesz.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A forró olajban, fedő alatt megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, a kis darabokra vágott májat beledobjuk, és erős lángon, megborsozva, legalább öt percig pirítjuk.

Ezután paprikával meghintjük, a paradicsompürét beletesszük, egyszer felforraljuk, és tálaljuk. Csak az asztalon sózzuk meg, különben a máj kemény, rágós lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is