Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 szelet magvas rozskenyér 3-4 szelet sonka cabanossi kolbász kígyóuborka kápia paprika 1 tojás 2 kk tejföl 2 kk vajkrém vagy sajtkrém tetszés szerint fűszerek snidling Elkészítése: A felvágottat, uborkát, paprikát kis kockákra vágjuk. A kolbászt és főtt tojást karikázzuk. A tejfölt elkeverjük a sajtkrémmel, majd sózzuk, borsozzuk. Egy üveg pohár aljába tesszük az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2014.03.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 szelet magvas rozskenyér
  • 3-4 szelet sonka
  • cabanossi kolbász
  • kígyóuborka
  • kápia paprika
  • 1 tojás
  • 2 kk tejföl
  • 2 kk vajkrém vagy sajtkrém
  • tetszés szerint fűszerek
  • snidling


Elkészítése:

A felvágottat, uborkát, paprikát kis kockákra vágjuk. A kolbászt és főtt tojást karikázzuk. A tejfölt elkeverjük a sajtkrémmel, majd sózzuk, borsozzuk.

Egy üveg pohár aljába tesszük az uborkát, erre jöhet a sajtkrém, az aprított kenyér, paprika, felvágott vagy kolbász, végül a tojás és a snidling.

A rétegezést tetszés szerint variálhatjuk, ameddig a pohár meg nem telik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is