Elkészítése
Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pirítjuk. Amikor már félig megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott kelkáposztát és a felkarikázott póréhagymát. Kevergetve pároljuk néhány percig.
Ezután hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet és a zúzott fokhagymát, majd addig pirítjuk, amíg a hús kifehéredik. Sózzuk, borsozzuk, és egy kevés köménymaggal ízesítjük. Felöntjük egy kis vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk.
Amikor a hús megpuhult, a lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel, és egy kis merőkanálnyi főzőlével hőkiegyenlítést végzünk. Az alaposan elkevert tejszínes-lisztes keveréket a ragura öntjük, és folyamatos keverés mellett összeforraljuk, hogy besűrűsödjön.
Frissen főtt tésztával tálaljuk.
