Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A zöldbab végeit lecsipkedjük, megmossuk, majd ételízesítős vízben puhára főzzük. (ne főljön szét!). A vajat serpenyőben felolvasztjuk, olajat keverünk hozzá, majd annyi zsemlemorzsát, hogy még folyós legyen. Óvatosan meg pirítjuk, majd a leszűrt zöldbabra tesszük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldbab végeit lecsipkedjük, megmossuk, majd ételízesítős vízben puhára főzzük. (ne főljön szét!). A vajat serpenyőben felolvasztjuk, olajat keverünk hozzá, majd annyi zsemlemorzsát, hogy még folyós legyen. Óvatosan meg pirítjuk, majd a leszűrt zöldbabra tesszük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is