Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Ragus omlett recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Az omletthez

  • 6 db tojás
  • 2 evőkanál tej
  • 2 teáskanál liszt
  • só
  • olaj (a sütéshez )

A raguhoz

  • 15 dkg gépsonka
  • 15 dkg sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma reszelve
  • só
  • bors
  • delikát
  • 10 dkg gomba
  • kukorica
  • paradicsom
  • paprika

Elkészítése

Először elkészítjük a ragut. A vöröshagymát felaprítjuk, és egy serpenyőben olajon megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a többi hozzávalót (például hús, zöldségek, fűszerek), és addig sütjük, amíg minden megpuhul és a ragu elkészül.

Közben a tojásokat egy tálban felverjük a tejjel, egy csipet sóval és liszttel. Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, majd a tojásos keverék felét beleöntjük. Lefedjük egy fedővel, és lassú tűzön addig sütjük, amíg az omlett megszilárdul.

Amikor az omlett kész, óvatosan egy tányérra csúsztatjuk. A felére halmozzuk a kész ragut, megszórjuk durvára reszelt sajttal, majd a másik felét ráhajtjuk.

Melegen tálaljuk és fogyasztjuk.

https://receptneked.wps.hu/gyors/ragus-omlett/