Elkészítése
A pástétomot vékonyan fölszeleteljük, és kettőt-kettőt mustárral összeragasztunk. A dupla pástétomszeleteket a szokásos módon lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, és bő olajban ropogós pirosra sütjük.
A pástétomot vékonyan fölszeleteljük, és kettőt-kettőt mustárral összeragasztunk. A dupla pástétomszeleteket a szokásos módon lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, és bő olajban ropogós pirosra sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A pástétomot vékonyan fölszeleteljük, és kettőt-kettőt mustárral összeragasztunk. A dupla pástétomszeleteket a szokásos módon lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, és bő olajban ropogós pirosra sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.