Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Zöldséges ételek

Rántott vargánya – kapros uborkasalátával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Rántott vargánya: 50 dkg vargánya só 3-4 ek liszt 2 tojás 5-6 ek zsemlemorzsa olaj a sütéshez Uborkasaláta: 1 kígyóuborka egy nagy csokor kapor 3 evőkanál 12% tejföl 2-3 teáskanál só ízlés szerint bors Elkészítése: Gomba készítése: A gombát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Sózzuk, majd először lisztbe, utána felvert tojásba, végül pedig zsemlemorzsába forgatjuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2016.03.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

Rántott vargánya:

  • 50 dkg vargánya
  • 3-4 ek liszt
  • 2 tojás
  • 5-6 ek zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Uborkasaláta:

  • 1 kígyóuborka
  • egy nagy csokor kapor
  • 3 evőkanál 12% tejföl
  • 2-3 teáskanál só
  • ízlés szerint bors

Elkészítése:

Gomba készítése:

A gombát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk.

Sózzuk, majd először lisztbe, utána felvert tojásba, végül pedig zsemlemorzsába forgatjuk.

Bő, forró olajban arany színűre sütjük, majd papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.

Uborkasaláta készítése:

Az uborkát alaposan megmossuk, majd kisebb kockákra vágjuk. Megsózzuk és pár percet állni hagyjuk. Öntsük le róla felesleges levet (ne nyomkodjuk ki).

A kaprot vágjuk nagyon apróra, szórjuk rá az uborkára, majd keverjük el tejföllel és egy csipet borssal.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is