Elkészítése
A retket mossuk meg és daraboljuk fel. Szúrjunk minden egyes kis darabba egy nyársat. Az öntetport keverjük össze a vízzel, majd a túróval. A mártogatóst tegyük középre, köré pedig a retekfalatokat.
A retket mossuk meg és daraboljuk fel. Szúrjunk minden egyes kis darabba egy nyársat. Az öntetport keverjük össze a vízzel, majd a túróval. A mártogatóst tegyük középre, köré pedig a retekfalatokat.
A retket mossuk meg és daraboljuk fel. Szúrjunk minden egyes kis darabba egy nyársat. Az öntetport keverjük össze a vízzel, majd a túróval. A mártogatóst tegyük középre, köré pedig a retekfalatokat.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A retket mossuk meg és daraboljuk fel. Szúrjunk minden egyes kis darabba egy nyársat. Az öntetport keverjük össze a vízzel, majd a túróval. A mártogatóst tegyük középre, köré pedig a retekfalatokat.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.